HÖSTTRÄFFEN

22 september 2019

Som varje höst sedan 2012 samlas TVR-klubben i Råga Hörstad hos Kalle & Linda för 
Höstträffen som ett avslut på den gångna säsongen. Träffen har hittills varit TVR-klubbens mest välbesökta evenemang av antal medlemmar och TVR-bilar samlat på en och samma plats. Här är alla välkomna att ta med vänner som kör andra bilmärken också. Efter förra årets succé bjuder vi även i år in UBCC:s klubbar till Höstträffen så vi får lite fler härliga Engelska bilmärken och dess trevliga medlemmar.
Här bjuds vi på korvgrillning, dryck samt kaffe/te. Mycket välkomna till en skön och avslappad träff i goa vänners lag innan vinteravställningen.  Vi samlas kl 13.00.
OBS! Anmälan obligatorisk pga maten!
Anmäl dig till kalle@artlane.se och berätta hur många ni blir, vilken bil samt klubb.
VARMT VÄLKOMNA!

Pilsnerjakten

24 augusti 2019

"Viktigt!" Pilsnerjakten 2019

Hej

Jag vill uppmärksamma alla som vill delta i Pilsnerjakten att på nytt läsa tidigare information angående anmälan. Information har funnits i Sprinten och på hemsidan samt tidigare inlägg här. Vi gjorde i går en avstämning med Dalecarlia Hotell och de hade endast fått in 8 st bokningar för logi och middag. Har man inte uppgett "TVR-klubben" vid hotellbokning så lämnas inte uppgifterna ut till oss. (Enligt uppgift till oss så har återkoppling/ bokningsbekräftelse från Dalecarlia Hotell varit bristfällig.) Vår hotellreservation av rum för TVR-klubben upphör den 30 juni.

Vid frågor maila eller ring.

tonny.holm@rejlers.se

070-6115846.

 

Mer information angående arrangemanget kommer efter månadsskiftet.

Vi ses i augusti

 

      //Tonny och Mari

Nu är det dags att göra en formell bokning till höstens pilsnerjakt vilken kommer att hållas i Dalarna.

Vi kommer att samlas i Faluns omnejd på förmiddagen den 24/8 för att sedan på vackra dalavägar ta oss till Tällberg som blir slutdestination, där väntar middag och boende på Dalecarlia hotell.

 

OBS! Den preliminära intresseanmälan som vissa av er redan gjort gäller inte som bokning av hotell och middag. Boende och middag bokas snarast av var och en direkt till hotellet, uppge ”TVR-klubben” vid bokning så finns rum reserverade tom den 30 juni, rum med husdjur måste specialbeställas.  

Dubbelrum 1580-1880:-/rum, middag 395:-/pers, inför middagen behöver hotellet information om ev, specialkoster eller allergier OBS! uppge detta vid bokning.

Skicka gärna ett cc till oss vid bokningen.

 

Lista på de som tidigare föranmält sig till ”Pilsnerjakten” ligger nu på hemsidan, har jag missat någon ber jag om ursäkt för det och ber er vänligen att återkomma. För den som vill delta på ”Jakten” och hoppa över middagen är det självklart OK, startavgiften är som tidigare 10 st flaskor prima pilsner/ekipage.

 

Vid oklarheter eller frågor så hör av er till Mari eller Tonny på nedanstående mail/mobil.

Mera information kommer på hemsidan och på FB-sidan.

Dalecarlia Hotell

Kontakt Dalecarlia

info@dalecarlia.se

Katarina.johansson@dalecarlia.se

Telefon: 0247-89100

Märk med TVR-klubben

Anmälan till Pilsnerjakten görs med länken ovan.

KLUBBKAMPEN 8 september 2019 (Skåne)

United British Car Clubs South

18:e KLUBBKAMPEN

Söndagen den 8 sept 2019

 

Starten blir vid Mats Åbjörnssons bilmuseum med adress Lunnarpsvägen 109, Staffanstorp (Esarp).

Samling från kl 09.00 och första start 10.00.
Startavgift 120:-/person. Barn under 12 år är gratis. Kaffe och fralla vid starten ingår i deltagaravgiften.

 

Målet är Knutstorps Raceway där lunch och prisutdelning äger rum. Lunch finns vid målet för de som så önskar. Restaurangen serverar Lucy´s Classic Burger för specialpris av 130:-. Detta ingår inte i startavgiften utan betalas till restaurangen. Anmäl gärna direkt om du vill ha lunch.

 

Turen går på fina asfalterade vägar ca 80 km och körs enligt en Roadbook. Frågor kommer att finnas vid starten och vid mål. Individuella priser samt inteckning i vandringspokalen till bästa klubb. OBS! Målgång senast 13.00.

 

Anmälan senast den 30 augusti.
Anmälans skickas till Bengt Nylén nylen@telia.com

För frågor ring 0705-287 881.

 

Ange:
• Bilmärke och årmodell
• Registeringsnummer
• Antal passagerare
• Vill ha Lucy´s Hamburgare för 130:-. Antal?