HÖSTTRÄFFEN

söndagen 4 okt 2020

Söndagen den 4 oktober kl 12.00 träffas vi hos Kalle & Linda i Råga Hörstad, Kustvägen 176. I år bjuder vi in endast TVR-klubben för att hålla antalet personer under gränsen på 50 personer. Anmälan är förstås obligatorisk så vi vet hur mycket fika vi ska bulla upp med. 

Arrangör är TVR Car Club Sweden.

Anmäl dig till kalle@artlane.se och berätta hur många ni blir, vilken bil ni kommer med.


VARMT VÄLKOMNA!

The Fish & Chip Run

22 maj 2020

För den som känner att man vill göra lite mer och utmana både sig själv och sin bil, så bjuder vi in alla som vill köra TVR-klubbens Rally "Fish & Chip Run" med start direkt efter Vårträffen.
Här kör vi efter en Roadbook som tar oss genom det vackra Skånska vårlandskapet fram till målet på Ring Knutstorp. Men se upp, det kan finnas några kontroller här och var och kanske även frågor utlagda utefter sträckan.
Väl framme vid målet på Ring Knutstorp väntar en körövning av rang för den som vill utmana både sig själv och sin bil. Vi har lagt upp en stor konbana där vi kör en och en på tid. Här får alla som vill (det är givetvis frivilligt) prova på och vi får köra fram till kl 17.00 senast.
Som en bonus på det hela så körs det Time Attack på banan den här helgen, där vår Ove tävlar med sin TVR T350T.
Prisutdelning för rallyt håller vi direkt efter slalomkörningen och därefter sätter vi oss till dukat bord nere hos Lucys Diner som ligger i depån för att avnjuta deras fantastiska Fish & Chips.
För den eller de som söker övernattning finns Röstånga Gästis 0435-917 80 som ligger 17 km ifrån banan. Lucys Diner 070-717 29 37 har både vandrarhem och hotell i Ljungbyhed 18 km. Pris hos Lucys: vandrarhem exkl lakan 300:-/pers, Hotell inkl dusch o frukost, 650:-/pers.
Tycker du mot förmodan dessa evenemang inte är nog för en helg så kan du även på fredagen den 1:a maj köra ut till Knutstorp mellan kl 10.00-16.00, ty då har Lucys sin stora motorträff också på Ring Knutstorp. Hit kommer massor av bilar av alla de slag men med tonvikten på många amerikanare och motorcyklar, musik och jippon. 

Dalecarlia Hotell

Kontakt Dalecarlia

info@dalecarlia.se

Katarina.johansson@dalecarlia.se

Telefon: 0247-89100

Märk med TVR-klubben

Anmälan till Pilsnerjakten görs med länken ovan.

NYHETER & EVENEMANG

Please reload