top of page

TVR träffar och möten

TVR Car Club Sweden har över året ett antal fasta evenemang vi arrangerar och som återkommer varje år. 

 

The FISH & CHIPS RUN:

Vårt nyaste evenemang och hade premiär 2019.

Avnjuts i  maj och körs i Skåne. Det går som vanligt ut på att vi kör en runda och tävlar om poäng. Målgång är på racerbanan Ring Knutstorp och Lucys Diner där vi njuter av riktigt tillagad Fish & Chips med tillbehör. Kvällen avslutas med mingel.

 

PILSNERJAKTEN:

Avnjuts under sommaren och körs runt om i Sverige.

Det går alltid ut på att vi tävlar om pilsner och insatsen är 10st flaskor starköl per startande ekipage. Utefter en rallyrunda om ca 6 - 10 mil finns normalt ca 10st stationer utlagda efter vägen där vi får möjligheten att vinna upp till 3st flaskor, alltså max 30st i potten för segraren som först får gå fram och botanisera på vinstbordet vid prisutdelningen före kvällens gemensamma middag.

 

SENSOMMARTRÄFFEN:

Detta evenemang har förmågan att flytta runt i trakterna kring mellansverige, beroende på att vinnaren får den stora äran att anordna påföljande års höstträff och det brukar logiskt då bli i närheten av segrarens hemort. Givetvis är det frivilligt att ta på sig arrangemanget. Årets höstträff kördes i trakten av Nynäshamn och i alldeles förträffligt vackert väder. I Dalarna har träffen varit många gånger och är mycket välbesökt och uppskattat.

 

HÖSTTRÄFFEN i SKÅNE:

Höstträffen har blivit lite av en tradition här och vi samlas hos Kalle o Linda i Råga Hörstad där vi också bjuds på en värmande soppa, gott bröd och äppelkaka. Deltagande TVR har varje år ökat och rekord har slagits nästan varje år i antal TVR på samma plats här i landet. Obligatorisk anmälan då det bjuds på förtäring.

 

ÖVRIGA TRÄFFAR & EVENEMANG

TVRCC deltar också varje år på SSM på Ring Knutstorp då vi under denna helgen samlas på lördagskvällen för grillfest etc. Andra evenemang runt om i landet ses vi också på och under vinterhalvåret har vi teknikträffar etc.

 • Pilsnerjakten 2024
  Pilsnerjakten 2024
  Helgen den 24-26 maj gäller, som Robban i Sällskapsresan sa om Peppes Bodega, ”Glöm inte det du!”. Alltså plocka fram din kalender och skriv med stora bokstäver in ordet ”PILSNERJAKTEN”. Klubbens mest efterlängtade evenemang.
  Dela

Externa evenemang

 • After a very successful 'Back to Zolder 2.0' in 2022 and a year of planned absence, we have started to look into organising Zolder 2024. As car enthusiasts we do belief an event like this should be on the calendar. We hope we can welcome back many of you, together with all those beautiful TVRs!
  Dela
 • Ställ klockan, sträck på dig som katten – och ge dig ut! Alla bilentusiaster med entusiastbilar är välkomna! Nu fylls torget i Hässleholm med bilar på morgonen den 6 juni Lotus Car Club Sweden, MG Car Club Sweden, Triumph Club of Sweden, Rover Club of Sweden, MHRF
  Dela
bottom of page