top of page

TVR träffar och möten

TVR Car Club Sweden har över året ett antal fasta evenemang vi arrangerar och som återkommer varje år. 

 

The FISH & CHIPS RUN:

Vårt nyaste evenemang och hade premiär 2019.

Avnjuts i  maj och körs i Skåne. Det går som vanligt ut på att vi kör en runda och tävlar om poäng. Målgång är på racerbanan Ring Knutstorp och Lucys Diner där vi njuter av riktigt tillagad Fish & Chips med tillbehör. Kvällen avslutas med mingel.

 

PILSNERJAKTEN:

Avnjuts under sommaren och körs runt om i Sverige.

Det går alltid ut på att vi tävlar om pilsner och insatsen är 10st flaskor starköl per startande ekipage. Utefter en rallyrunda om ca 6 - 10 mil finns normalt ca 10st stationer utlagda efter vägen där vi får möjligheten att vinna upp till 3st flaskor, alltså max 30st i potten för segraren som först får gå fram och botanisera på vinstbordet vid prisutdelningen före kvällens gemensamma middag.

 

SENSOMMARTRÄFFEN:

Detta evenemang har förmågan att flytta runt i trakterna kring mellansverige, beroende på att vinnaren får den stora äran att anordna påföljande års höstträff och det brukar logiskt då bli i närheten av segrarens hemort. Givetvis är det frivilligt att ta på sig arrangemanget. Årets höstträff kördes i trakten av Nynäshamn och i alldeles förträffligt vackert väder. I Dalarna har träffen varit många gånger och är mycket välbesökt och uppskattat.

 

HÖSTTRÄFFEN i SKÅNE:

Höstträffen har blivit lite av en tradition här och vi samlas hos Kalle o Linda i Råga Hörstad där vi också bjuds på en värmande soppa, gott bröd och äppelkaka. Deltagande TVR har varje år ökat och rekord har slagits nästan varje år i antal TVR på samma plats här i landet. Obligatorisk anmälan då det bjuds på förtäring.

 

ÖVRIGA TRÄFFAR & EVENEMANG

TVRCC deltar också varje år på SSM på Ring Knutstorp då vi under denna helgen samlas på lördagskvällen för grillfest etc. Andra evenemang runt om i landet ses vi också på och under vinterhalvåret har vi teknikträffar etc.

december 2023
mån
tis
ons
tors
fre
lör
sön
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
bottom of page